Een complete bril voor een vaste prijs

En meer aantrekkelijke aanbiedingen

Maatwerk advies
Persoonlijk en vertrouwd
100% tevredenheidsgarantie
Bril compleet vanaf €99,-

Een Ray-Ban op sterkte vanaf € 239,-

Bij Ambacht Optiek vind je altijd een scherp aanbod. Ben je op zoek naar een leuke (zonne)bril voor niet al te veel geld? Wij hebben een Ray-Ban merkbril, inclusief ontspiegelde glazen, vanaf € 239,- !

Heb je liever een Ray-Ban zonnebril op sterkte dan kan dat ook vanaf € 239,- compleet met gekleurde glazen.

Voor iedere brildrager hebben wij een gepaste bril – wij hebben in ons assortiment namelijk niet alleen de meest populaire vormen en modellen, maar ook de meest onderscheidende brillen. Hier gaan we ver voor, letterlijk en figuurlijk – we bezoeken namelijk met regelmaat internationale beurzen om een ruim assortiment te garanderen. En dat zie je terug bij onze heren brillen, dames brillen en natuurlijk kinderbrillen!

De getoonde modellen op onze website geven een impressie van de mogelijkheden, kom voor een actueel en volledig aanbod even kijken in de winkel!

Een merkbril voor € 239,-

Wij zijn dealer van Ray-Ban en bieden deze monturen inclusief ontspiegelde glazen aan voor € 239,- !

Tegen meerprijs kunnen de glazen dunner geslepen worden of voorzien worden van extra duurzame coating of een filter tegen blauw licht. Het is zelfs mogelijk om deze monturen te voorzien van zonneglazen zodat je een hippe zonnebril op sterkte draagt.

Voor iedere brildrager hebben wij een gepaste bril – wij hebben in ons assortiment namelijk niet alleen de meest populaire vormen en modellen, maar ook de meest onderscheidende brillen. Hier gaan we ver voor, letterlijk en figuurlijk – we bezoeken namelijk met regelmaat internationale beurzen om een ruim assortiment te garanderen. En dat zie je terug in onze acties

Doosje daglenzen voor €19,95

Daglenzen zijn ideaal voor de momenten dat je even geen bril wilt dragen. Uit het ruime aanbod daglenzen hebben wij de Proclear 1 Day geselecteerd als comfortabele oplossing tegen een bijzonder aantrekkelijke prijs. Maak je gebruik van het Zorgplan Daglenzen dan betaal je slechts 10 euro per doosje én ben je ook nog verzekerd van de juiste zorg voor je ogen. Kortom, voor de juiste lenzen ben je bij ons aan het juiste adres!

Dealer van Nachtlenzen

Nachtlenzen draag je als je slaapt. Terwijl je slaapt, corrigeren de lenzen je ogen. Overdag kan je dan scherp zien zonder bril of lenzen. Een goede oplossing wanneer je vaak last hebt van droge ogen! Maar ook ideaal om vrijuit te kunnen sporten of als je gewoon geen bril wilt. Nachtlenzen geven je hiermee comfort en vrijheid wanneer dit het belangrijkst is, namelijk als je wakker bent.

Nachtlenzen corrigeren alleen min-sterktes tot een sterkte van ongeveer -4,00. Door middel van een eerste onderzoek kunnen wij beoordelen of jouw ogen geschikt zijn voor het dragen van nachtlenzen.