Dames brillen

Zicht op beter zicht

Maatwerk advies
Persoonlijk en vertrouwd
100% tevredenheidsgarantie
Bril compleet vanaf €99,-

Hoge kwaliteit dames brillen, voor haar

Op zoek naar hoge kwaliteit dames brillen? Met een ruime keuze aan merken en materialen en een uniek assortiment vind je bij Ambacht Optiek ongetwijfeld de dames bril voor jou!

Jong, hip en van deze tijd. Monturen van Marc O’Polo zijn aantrekkelijk geprijsd en spelen in op de actuele mode. De nieuwste vormen zie je terug in dit merk. Op dit moment ook veel dunne metalen modellen maar ook semi-transparant kunststof of combinaties met metaal en kunststof.

Met passie gemaakt in het noorden van Italië. Deze volledig uit titanium gemaakte monturen zitten heerlijk. Kenmerkend zijn de kleurstellingen waarbij vaak gebruik wordt gemaakt van 2 kleuren. De binnenzijde en buitenzijde van de bril hebben zelden dezelfde kleur. Monturen van Blackfin zijn er voor heren én dames.

Het Duitse merk Brendel richt zich op de dame die houdt van een modieuze bril. Door gebruik te maken van zachte kleuren maar ook zilver ook goudkleurige modellen is dit merk vooral modieus, sportief met een ietwat behoudende klassieke uitstraling. Er wordt ook vaak gebruik gemaakt van een zogenaamde nylor bevetiging waardoor de onderzijde van de bril geen opvallende rand heeft maar een dun nylon draadje.

Al vele decennia maakt het Oostenrijkse merk Silhouette monturen van bovengemiddelde kwaliteit. Door gebruik te maken van titanium en een eigenontwikkeld kunststof materiaal, SPX genaamd, zijn de modellen uiterst licht en comfortabel in dragen. Silhouette is vooral bekend van haar Minimal Art randloze monturen. Verkrijgbaar in vele stijlen en kleuren.

Monturen van Traction kenmerken zich door een eigenwijze, eigentijdse uitstraling. Er wordt veel gebruik gemaakt van gedurfde kleuren en combinaties van kunststof en metaal. Niet alledaagse vormen maken de Traction bril uniek en niet vergelijkbaar met andere merken. Dus ben je op zoek naar een aparte bril, dan is Traction zeker het passen waard.

Jong, hip en van deze tijd. Monturen van Marc O’Polo zijn aantrekkelijk geprijsd en spelen in op de actuele mode. De nieuwste vormen zie je terug in dit merk. Op dit moment ook veel dunne metalen modellen maar ook semi-transparant kunststof of combinaties met metaal en kunststof.

We kiezen onze collectie aan dames brillen zorgvuldig uit

Bij Ambacht Optiek zoeken we niet naar eenheidsworst, maar naar de meest onderscheidende dames brillen. Hier gaan we ver voor, letterlijk en figuurlijk – we bezoeken namelijk met regelmaat internationale beurzen om een uniek assortiment te garanderen.

We willen het graag persoonlijk en vertrouwd

Indien u op zoek bent naar een dames bril in Hendrik Ido Ambacht, bent u bij ons aan het juiste adres. Een dames bril van Ambacht optiek is een ambachtelijk stukje maatwerk. Net als jouw zicht, persoonlijk.

Vandaar onze vertrouwde werkwijze. Ogen verdienen namelijk aandacht en vakmanschap. Om de sfeer en de beleving van Ambacht Optiek zelf te ervaren, nodigen wij je van harte uit in onze winkel in Hendrik Ido Ambacht.

Hoe wordt jouw nieuwe dames bril afgeleverd?

Bij het maatwerk van een dames bril stopt het niet bij de meting of het slijpen van de glazen. Ook het afleveren is maatwerk. Uiteraard worden de dames brillen geleverd in een deugdelijke koker met microvezel brillendoekje en Glasklar brillenspray.

Maar het belangrijkste is dat jouw nieuwe bril goed past, lekker zit en vooral recht op jouw neus staat. Hier nemen we dan ook de tijd voor. En zelfs nadat je jouw bril hebt afgehaald ben je van harte welkom om de bril te laten na/bijstellen of reinigen.

Liever contactlenzen?

Liever contactlenzen dan een dames bril? Met het Ambacht Optiek Contactlens Zorgplan bieden we mogelijkheden om zorgeloos lenzen te dragen. Wil je af en toe lenzen dragen? Dan zijn daglenzen ideaal.

Wil je liever helemaal overstappen op het dragen van contactlenzen? Dan is het Zorgplan All-In de meest voordelige oplossing.

Daglenzen in het Zorgplan vanaf € 10,00 per 30 stuks

Maandlenzen in het Zorgplan All-In vanaf € 15,99 per maand (inclusief vloeistof en controles)