Contactlenzen

Veilig en verantwoord lenzen dragen

Persoonlijke zorg

Zoals beloofd; deskundig en vertrouwd! Wij leren je hoe je de lenzen inzet, uithaalt en schoonmaakt. En zit het een keertje tegen? Dan voorzien we je van tips en adviezen om het dragen van lenzen weer aangenaam te maken.

Regelmatig controles

Dat de lenzen ‘lekker zitten’ en/of ‘goed kijken’ wil niet altijd zeggen dat ze ook verantwoord zitten of het maximaal haalbare zicht bieden. Tijdens de controles kijken we verder dan wat u zelf kunt zien of voelen. Zo maken we lenzen dragen zo veilig mogelijk en voorkomen we complicaties als gevolg van nalatigheid.

De juiste lenzen

Klinkt logisch maar het is enorm belangrijk dat de juiste lens met de juiste verwachting op de juiste manier op het juiste oog wordt aangemeten.

Het onderhoudssysteem

Wist je dat er net zoveel lenzenvloeistoffen zijn als contactlenzen? Alles op maat, of je nu zachte, harde, dag- of nachtlenzen draagt.

Alles kan

Met de ruime keuze aan mogelijkheden bieden wij oplossingen voor iedereen. Of je nu wilt afwisselen met je bril, af en toe lenzen wilt dragen tijdens het sporten of zoals de meeste lenzendragers op zoek bent naar zachte maandlenzen, wij hebben voor iedereen een oplossing.

Wij zijn tevens gespecialiseerd in het aanmeten van maatwerk zachte of harde lenzen.

En wil je overdag scherp kunnen zien zonder bril of lenzen? Dan zijn nachtlenzen misschien wel de ideale oplossing voor jou!

Een zorgplan voor u!

Met het Ambacht Optiek Contactlens Zorgplan bieden we mogelijkheden om zorgeloos lenzen te dragen. Wil je af en toe lenzen dragen? Dan zijn daglenzen ideaal. Wil je liever helemaal overstappen op het dragen van contactlenzen? Dan is het Zorgplan All-In de meest voordelige oplossing.

Daglenzen in het Zorgplan vanaf € 10,00 per 30 stuks

Maandlenzen in het Zorgplan All-In vanaf € 18,99 per maand (inclusief vloeistof en controles)

Zachte lenzen

Door de vorm en het formaat van een zachte contactlens wordt deze nauwelijks gevoeld tijdens het dragen. Ook krijgen vuil en stofjes geen kans om onder de lens terecht te komen. De zachte lens is eenvoudig aan te brengen en uit te nemen. Uitermate geschikt voor iedereen die er een actieve levensstijl op na houdt.

Harde lenzen

Harde lenzen zijn lenzen met een langere levensduur, ze gaan vaak meerdere jaren mee. Harde lenzen worden altijd individueel gemaakt en aangepast.

Nachtlenzen

Nachtlenzen corrigeren je ogen terwijl je slaapt zodat je overdag scherp ziet zonder bril of lenzen. Ideaal wanneer je vaak last hebt van droge ogen of andere ongemakken ervaart in het overdag dragen van contactlenzen.

Daglenzen

Daglenzen zijn dunner dan de meeste maandlenzen en de ideale optie voor mensen met gevoelige ogen of voor incidenteel gebruik. Daglenzen zijn ook mogelijk met cilinder of leesgedeelte. Ook fijn: ze zijn onderhoudsvrij!