Heren brillen

Zicht op beter zicht

Maatwerk Advies
Persoonlijk en vertrouwd
100% tevredenheidsgarantie
Bril compleet vanaf €99,-

Hoge kwaliteit heren brillen, voor hem

Op zoek naar hoge kwaliteit heren brillen? Met een ruime keuze aan merken en materialen en een uniek assortiment vind je bij Ambacht Optiek ongetwijfeld de heren bril voor jou!

Een goede heren bril, maakt de man. En het liefst wilt u natuurlijk een heren bril van kwaliteit. Hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres!

Monturen van Jaguar kenmerken zich door stoere lijnen gecombineerd met verfijnde details. Deze monturen ademen een bepaalde klasse uit en de details herinneren aan de sportiviteit die het merk wil uitstralen. Monturen van Jaguar zijn verkrijgbaar in kunststof of metaal maar ook materialen als titanium en carbonfiber worden gebruikt.

Met passie gemaakt in het noorden van Italië. Deze volledig uit titanium gemaakte monturen zitten heerlijk. Kenmerkend zijn de kleurstellingen waarbij vaak gebruik wordt gemaakt van 2 kleuren. De binnenzijde en buitenzijde van de bril hebben zelden dezelfde kleur. Monturen van Blackfin zijn er voor heren én dames.

Monturen van Traction kenmerken zich door een eigenwijze, eigentijdse uitstraling. Er wordt veel gebruik gemaakt van gedurfde kleuren en combinaties van kunststof en metaal. Niet alledaagse vormen maken de Traction bril uniek en niet vergelijkbaar met andere merken. Dus ben je op zoek naar een aparte bril, dan is Traction zeker het passen waard.

Een echte ‘mannen-collectie’ met functionele monturen. Ze zitten lekker, zijn stevig en duurzaam en hebben de populairste vormen van dit moment.

Eigenwijs en vooral stoer! De mannen achter Coblens doen ons terug denken aan de jaren 70 en 80. Alle monturen zijn gemaakt van hoogwaardig titanium. Zelfs de neuspads waarmee de bril op de neus rust zijn gemaakt van dit allergievrije materiaal.

De heren brillen monturen van Jaguar kenmerken zich door stoere lijnen gecombineerd met verfijnde details. Deze monturen ademen een bepaalde klasse uit en de details herinneren aan de sportiviteit die het merk wil uitstralen. Monturen van Jaguar zijn verkrijgbaar in kunststof of metaal maar ook materialen als titanium en carbonfiber worden gebruikt.

We kiezen onze collectie aan heren brillen zorgvuldig uit

Bij Ambacht Optiek zoeken we niet naar eenheidsworst, maar naar de meest onderscheidende heren brillen. Hier gaan we ver voor, letterlijk en figuurlijk – we bezoeken namelijk met regelmaat internationale beurzen om een uniek assortiment te garanderen.

We willen het graag persoonlijk en vertrouwd

Indien u op zoek bent naar een heren bril in Hendrik Ido Ambacht, bent u bij ons aan het juiste adres. Een herenbril van Ambacht optiek is een ambachtelijk stukje maatwerk. Net als jouw zicht, persoonlijk.

Vandaar onze vertrouwde werkwijze. Ogen verdienen namelijk aandacht en vakmanschap. Om de sfeer en de beleving van Ambacht Optiek zelf te ervaren, nodigen wij je van harte uit in onze winkel in Hendrik Ido Ambacht.

Hoe wordt jouw nieuwe heren bril afgeleverd?

Bij het maatwerk van een heren bril stopt het niet bij de meting of het slijpen van de glazen. Ook het afleveren is maatwerk. Uiteraard worden de heren brillen geleverd in een deugdelijke koker met microvezel brillendoekje en Glasklar brillenspray.

Maar het belangrijkste is dat jouw nieuwe bril goed past, lekker zit en vooral recht op jouw neus staat. Hier nemen we dan ook de tijd voor. En zelfs nadat je jouw bril hebt afgehaald ben je van harte welkom om de bril te laten na/bijstellen of reinigen.

Liever contactlenzen?

Liever contactlenzen dan een heren bril? Met het Ambacht Optiek Contactlens Zorgplan bieden we mogelijkheden om zorgeloos lenzen te dragen. Wil je af en toe lenzen dragen? Dan zijn daglenzen ideaal.

Wil je liever helemaal overstappen op het dragen van contactlenzen? Dan is het Zorgplan All-In de meest voordelige oplossing.

Daglenzen in het Zorgplan vanaf € 10,00 per 30 stuks

Maandlenzen in het Zorgplan All-In vanaf € 15,99 per maand (inclusief vloeistof en controles)