Zorgeloos

Het Ambacht Optiek Contactlens Zorgplan

Voor iedereen
Passende vloeistof
100% tevredenheidsgarantie
Bril compleet vanaf €99,-

Wat is het Zorgplan?

Het contactlens zorgplan omvat verschillende mogelijkheden om dagelijks maar ook incidenteel lenzen te dragen met inbegrip van de juiste zorg en indien nodig bijpassende contactlensvloeistoffen. Voor een vast bedrag per maand draag je zorgeloos contactlenzen. Zo maken we het zo makkelijk mogelijk!

Vanaf € 18,99 per maand

Kies je voor het Zorgplan All-In? Dan krijg je van ons naast de vertrouwde zorg ook de lenzen en bijpassende vloeistof geleverd tegen een vast bedrag per maand.

Voor wie

Voor iedereen die contactlenzen draagt of zou willen gaan dragen. Of je nou harde of zachte lenzen draagt, incidenteel of dagelijks, wij bieden voor iedereen een passend plan.

Maatwerk of daglenzen?

Draag je graag een bril maar kies je liever voor lenzen tijdens het sporten of uitgaan dan is het zorgplan daglenzen ideaal. Je betaalt maandelijks een vast bedrag en schaft je lenzen met sterk gereduceerde prijzen aan. Een doosje daglenzen (30 stuks) kost je dan slechts 10 euro.

Vragen je ogen om speciaal voor jou gemaakte lenzen? Dan is het zorgplan maatwerk de oplossing om je lensprijzen betaalbaar te houden. We geven een korting van ongeveer 50% op de normale prijs.

Harde lenzen?

Kies je voor het Zorgplan voor harde lenzen? Dan betaal je jaarlijks 35 euro voor de controles en schaf je de lenzen aan met 20% korting. Op de bijpassende vloeistoffen krijg je 10% korting.

Een leuke korting op je (zonne)bril!

Als bonus krijgt iedereen in het zorgplan een leuke korting op de aanschaf van (reserve)bril of zonnebril.

Voorwaarden en bepalingen

Het zorgplan wordt afgesloten voor minimaal 12 maanden en is daarna maandelijks opzegbaar. Met uitzondering van het zorgplan voor harde lenzen, dat wordt met een jaar verlengd.

Uiteraard zien we er bij het zorgplan All-In wel op toe dat hetgeen je aan producten hebt gekregen ook middels de maandelijkse termijnen is betaald.

Interesse in het Contactlens Zorgplan pakket?