Hoe is het nu met Ambacht Optiek?

Onlangs werd ik gevraagd door Weekblad de Brug hoe het, na een paar roerige maanden, met ons gaat. Na aanleiding van dit gesprek werd onderstaand bericht in de krant geplaatst.

Wij vroegen eigenaar Barry Reijnen om een reactie; “Toen halverwege maart de corona maatregelen werden afgekondigd was ik bang dat alles waar we de laatste jaren voor gewerkt hebben als zand door de vingers zou glippen. Gelukkig dat we er, met passende maatregelen, elke dag voor onze klanten konden zijn. De vorig jaar vernieuwde website met whatsapp functie zorgde ervoor dat we 24/7 bereikbaar bleven. Dit bleek erg waardevol, vooral voor het bestellen van lenzen of in geval van acute problemen. Inmiddels kunnen we al onze diensten weer aanbieden, dus ook oogmetingen en lenscontroles.”

“Op 1 augustus is het 5 jaar geleden dat ik de winkel heb overgenomen en dat wilden we groots vieren”, vertelt Barry. “Vanwege de RIVM richtlijnen hebben we besloten om grootschalige festiviteiten uit te stellen en in plaats daarvan gaan we het 23 jaar oude interieur vervangen. Er komt een nieuwe vloer, een nieuwe winkelinrichting en een nieuwe brilpresentatie. We hebben gekozen voor een huiselijke uitstraling met vintage accenten en combinaties van staal, steen en hout. We willen eind september de laatste puntjes op de i gezet hebben. Net als de afgelopen maanden zullen we óók de komende maanden gewoon geopend blijven om u te kunnen ontvangen voor een nieuwe bril of contactlenzen.”

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn