Zorgeloos

Het Ambacht Optiek Kidsplan

2 jaar volledige garantie
Pechregeling bij ongelukjes
Spaarplan voor de volgende bril
Bril compleet vanaf €7,50,- per maand

Voor wie is het Kidsplan?

Voor alle brildragers tot-en-met 12 jaar.

Wat kost het Kidsplan?

Je betaalt maandelijks € 7,50 voor een periode van
minimaal 12 maanden en maximaal 24 maanden.

Wat is het voordeel?

Het voordeel is dat je 2 jaar volledige garantie krijgt op je nieuwe bril. Heb je een keer een ongelukje en is je bril beschadigd? Vervangende onderdelen worden met 50% korting geleverd gedurende de tijd dat je gebruikt maakt van het kidsplan. Ook als de sterkte veranderd krijg je de juiste glazen met 50% korting geleverd.

Hoe werkt het spaarplan?

De maandelijkse premie van € 7,50 wordt geregistreerd als een tegoed welke verrekend wordt op de volgende aankoop. Bovendien krijg je na minimaal 12 maanden premie betalen een bonus van 100% op het moment dat het tegoed wordt gebruikt voor de aankoop van een nieuwe bril. Samengevat krijg je na 12 maanden premie betalen maar liefst 90 euro codeau.

€180,- cadeau!

Mocht je besluiten om 24 maanden door te sparen dan wordt ook die inleg verdubbeld en heb je een tegoed van 360 euro, een cadeautje van 180 euro!

Hoe kom ik er vanaf?

Je sluit het Kidsplan af voor een periode van minimaal 12 maanden, omdat dan de bonus wordt toegevoegd. Ná de eerste 12 maanden kun je maandelijks opzeggen. Op het moment dat het opgebouwde tegoed wordt gebruikt voor een nieuwe aankoop dan stopt de overeenkomst en kun je bij je nieuwe bril kiezen om een nieuwe overeenkomst af te sluiten. Opgebouwde tegoeden kunnen enkel worden gebruikt bij de aankoop van een nieuwe complete bril en worden nooit contant uitbetaald.