Een originele Ray-Ban zonnebril op sterkte

Draag je een bril, dan weet je hoe vervelend het is als het zonnetje gaat schijnen. Dit is dan vaak ook de periode dat je behoefte krijgt aan een zonnebril. Een orginele ray ban zonnebril op sterkte, die koop je bij Ambacht Optiek in Hendrik Ido Ambacht. Meestal is een zonnebril op sterkte een goede oplossing. De bestaande glazen maken plaats voor veelal gekleurde kunststof glazen welke naar wens kunnen worden voorzien van een ontspiegeling. Jammer is dat de glazen misschien nét niet de originele kleur hebben of dat het logo op de glazen verdwijnt.

Je zou in de zomermaanden kunnen kiezen voor contactlenzen zodat je wel een originele zonnebril kan dragen

Ray ban zonnebril op sterkte met logo

Als dealer van Ray-Ban zijn wij gespecialiseerd in het vervaardigen van een originele Ray-Ban zonnebril op je eigen sterkte.
Dus mét de originele Ray-Ban glazen en mét het originele Ray-Ban logo.
Je kunt ook kiezen voor gepolariseerde glazen of voor glazen met een overlopende kleur (degradé).
Het voordeel van gepolariseerde glazen is dat het contrast toeneemt en je veel minder schittering ervaart tijdens autorijden of op het water.

Ray ban zonnebril op sterkte multifocaal

Op dit moment zijn de meeste Ray-Ban modellen van glazen op sterkte te voorzien en het sterktebereik is groot zodat iedereen geholpen kan worden.
Belangrijk voor de 40plusser is dat originele Ray-Ban glazen ook voorzien kunnen worden met een multifocaal leesgedeelte, zodat je op het terras gewoon de menukaart kan lezen.

Gezien de veelzijdigheid aan mogelijkheden is het moeilijk om een exacte prijs te noemen. Laat je daarom persoonlijk adviseren en informeren in de winkel.

Ambacht Optiek is gevestigd aan de Avelingen 22 (nabij het Louwersplein) in Hendrik-Ido-Ambacht en telefonisch bereikbaar via 078-6816766.

Openingstijden: dinsdag-vrijdag: 9.00-18.00 uur, zaterdag: 9.00-17.00 uur.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn