Welkom Theo

Rond de eeuwwisseling maakte ik kennis met Theo, een kleurrijke Belg. Theo is een anagram van de naam Hoet.

En dan hoor ik je denken.. Hoet? Ja Hoet! Een ontwerper van hippe brillen. Innovatief in design met altijd een perfecte pasvorm. Hoogwaardige materialen en vooral kleurrijk. Theo staat synoniem voor kleuren.

Na de verbouwing wilde ik een unieke, exclusieve collectie toevoegen. Theo is uiterst selectief in hun verkooppunten maar gezien de eerdere succesvolle samenwerking was een belletje snel gedaan. Het eerste contact eind 2020 voelde vertrouwd en ook de collectie bleek nog net zo vernieuwend als 20 jaar geleden. Het zijn echt unieke brillen en zeker voor diegene die op zoek is naar iets anders is dit een must-see-and-feel.

Om de introductie goed voor te bereiden hebben we de afgelopen maanden plaats gemaakt en in de winkel en zijn we in staat een grote collectie te kunnen tonen. Wij zijn niet alleen trots maar ook exclusief dealer van Theo Eyewear voor Hendrik-Ido-Ambacht.

Serie: Arches

Miljoenen jaren en grenzeloze bewegingen van zeeën en rivieren hebben over de hele wereld hun sporen nagelaten. De gebeeldhouwde, natuurlijke bogen tonen de ware aard van Theo: onvoorziene schoonheid.
De opening die door dit eeuwenoude natuurverschijnsel ontstaat, loopt als een rode draad door het ontwerp en verleent zijn onbetwistbare ontzagwekkende karakter aan de nieuwe Theo-familie ARCHES. De titanium modellen spelen met onverwachte contouren in de vorm van een opening tussen de neusbrug en de glazen. Het zorgt voor een lichte ondersteuning van de wenkbrauwen. En evenzeer verwijzend naar de non-conformistische houding die gepaard gaat met het zien van de wereld door een kleurrijk Theo montuur.

Serie: Mille+80

Theo’s Mille-serie werd gecreëerd voor generatie Y, de eerste generatie die in het nieuwe millennium meerderjarig werd. Net als zij zelf worden hun brillen steeds zelfverzekerder: brillen met gelijke delen optimisme, helderheid en body die perfect bij hen passen.
De acetaatframes van de Mille+80-familie zijn meesterlijk gesneden met schuine facetten op de binnenhoeken waardoor ze er lichter en verfijnder uitzien.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn