Zonnebrillen

Zicht op beter zicht

Maatwerk advies
Persoonlijk en vertrouwd
100% tevredenheidsgarantie
Bril compleet vanaf €99,-

Hoge kwaliteit zonnebrillen, voor hem en haar

Zicht in zien dankzij Ambacht Optiek. Met een ruime keuze aan merken en materialen en een uniek assortiment vindt u bij Ambacht Optiek ongetwijfeld de bril voor u!

Monturen van Jaguar kenmerken zich door stoere lijnen gecombineerd met verfijnde details. Deze monturen ademen een bepaalde klasse uit en de details herinneren aan de sportiviteit die het merk wil uitstralen. Monturen van Jaguar zijn verkrijgbaar in kunststof of metaal maar ook materialen als titanium en carbonfiber worden gebruikt.

Met passie gemaakt in het noorden van Italië. Deze volledig uit titanium gemaakte monturen zitten heerlijk. Kenmerkend zijn de kleurstellingen waarbij vaak gebruik wordt gemaakt van 2 kleuren. De binnenzijde en buitenzijde van de bril hebben zelden dezelfde kleur. Monturen van Blackfin zijn er voor heren én dames.

Monturen van Traction kenmerken zich door een eigenwijze, eigentijdse uitstraling. Er wordt veel gebruik gemaakt van gedurfde kleuren en combinaties van kunststof en metaal. Niet alledaagse vormen maken de Traction bril uniek en niet vergelijkbaar met andere merken. Dus ben je op zoek naar een aparte bril, dan is Traction zeker het passen waard.

Een echte ‘mannen-collectie’ met functionele monturen. Ze zitten lekker, zijn stevig en duurzaam en hebben de populairste vormen van dit moment.

Eigenwijs en vooral stoer! De mannen achter Coblens doen ons terug denken aan de jaren 70 en 80. Alle monturen zijn gemaakt van hoogwaardig titanium. Zelfs de neuspads waarmee de bril op de neus rust zijn gemaakt van dit allergievrije materiaal.

De heren brillen monturen van Jaguar kenmerken zich door stoere lijnen gecombineerd met verfijnde details. Deze monturen ademen een bepaalde klasse uit en de details herinneren aan de sportiviteit die het merk wil uitstralen. Monturen van Jaguar zijn verkrijgbaar in kunststof of metaal maar ook materialen als titanium en carbonfiber worden gebruikt.

We kiezen onze zonnebril collectie zorgvuldig uit

Bij Ambacht Optiek zoeken we niet naar eenheidsworst, maar naar de meest onderscheidende zonnebrillen. Hier gaan we ver voor, letterlijk en figuurlijk – we bezoeken namelijk met regelmaat internationale beurzen om een uniek assortiment te garanderen.

We willen het graag persoonlijk en vertrouwd

Een zonnebril van Ambacht optiek is een ambachtelijk stukje maatwerk. Net als uw zicht, persoonlijk. Vandaar onze vertrouwde werkwijze. Ogen verdienen namelijk aandacht en vakmanschap. Om de sfeer en de beleving van Ambacht Optiek zelf te ervaren, nodigen wij u van harte uit in onze winkel.

Hoe wordt uw nieuwe bril afgeleverd?

Maatwerk stopt niet bij de meting of het slijpen van de glazen. Ook het afleveren is maatwerk. Uiteraard krijgt u de bril geleverd in een deugdelijke koker met microvezel brillendoekje en Glasklar brillenspray. Maar het belangrijkste is dat uw bril goed past, lekker zit en vooral recht op uw neus staat. Hier nemen we dan ook de tijd voor. En zelfs nadat u uw bril heeft afgehaald bent u van harte welkom om de bril te laten na/bijstellen of reinigen.

Liever contactlenzen

Met het Ambacht Optiek Contactlens Zorgplan bieden we mogelijkheden om zorgeloos lenzen te dragen. Wil je af en toe lenzen dragen dan zijn daglenzen ideaal, wil je liever helemaal overstappen op het dragen van contactlenzen dan is het Zorgplan All-In de meest voordelige oplossing.

Daglenzen in het Zorgplan vanaf € 10,00 per 30 stuks

Maandlenzen in het Zorgplan All-In vanaf € 15,99 per maand (inclusief vloeistof en controles)