Heren, dames en kinderbrillen

Zicht op beter zicht

Maatwerk Advies
Persoonlijk en vertrouwd
100% tevredenheidsgarantie
Bril compleet vanaf €99,-

Hoge kwaliteit brillen, voor iedereen

Op zoek naar hoge kwaliteit brillen? Met een ruime keuze aan merken en materialen en een uniek assortiment vind je bij Ambacht Optiek ongetwijfeld de bril voor jou!

Een goede bril, maakt is belangrijk. En het liefst wilt u natuurlijk een bril van kwaliteit. Hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres!

Monturen van Jaguar kenmerken zich door stoere lijnen gecombineerd met verfijnde details. Deze monturen ademen een bepaalde klasse uit en de details herinneren aan de sportiviteit die het merk wil uitstralen. Monturen van Jaguar zijn verkrijgbaar in kunststof of metaal maar ook materialen als titanium en carbonfiber worden gebruikt.

Met passie gemaakt in het noorden van Italië. Deze volledig uit titanium gemaakte monturen zitten heerlijk. Kenmerkend zijn de kleurstellingen waarbij vaak gebruik wordt gemaakt van 2 kleuren. De binnenzijde en buitenzijde van de bril hebben zelden dezelfde kleur. Monturen van Blackfin zijn er voor heren én dames.

Monturen van Traction kenmerken zich door een eigenwijze, eigentijdse uitstraling. Er wordt veel gebruik gemaakt van gedurfde kleuren en combinaties van kunststof en metaal. Niet alledaagse vormen maken de Traction bril uniek en niet vergelijkbaar met andere merken. Dus ben je op zoek naar een aparte bril, dan is Traction zeker het passen waard.

Een echte ‘mannen-collectie’ met functionele monturen. Ze zitten lekker, zijn stevig en duurzaam en hebben de populairste vormen van dit moment.

Eigenwijs en vooral stoer! De mannen achter Coblens doen ons terug denken aan de jaren 70 en 80. Alle monturen zijn gemaakt van hoogwaardig titanium. Zelfs de neuspads waarmee de bril op de neus rust zijn gemaakt van dit allergievrije materiaal.

We kiezen onze collectie aan brillen zorgvuldig uit

Bij Ambacht Optiek zoeken we niet naar eenheidsworst, maar naar de meest onderscheidende brillen. Hier gaan we ver voor, letterlijk en figuurlijk – we bezoeken namelijk met regelmaat internationale beurzen om een uniek assortiment te garanderen.

We willen het graag persoonlijk en vertrouwd

Indien u op zoek bent naar een bril in Hendrik Ido Ambacht, bent u bij ons aan het juiste adres. Een bril van Ambacht optiek is een ambachtelijk stukje maatwerk. Net als jouw zicht, persoonlijk.

Vandaar onze vertrouwde werkwijze. Ogen verdienen namelijk aandacht en vakmanschap. Om de sfeer en de beleving van Ambacht Optiek zelf te ervaren, nodigen wij je van harte uit in onze winkel in Hendrik Ido Ambacht.

Hoe wordt jouw nieuwe bril afgeleverd?

Bij het maatwerk van een bril stopt het niet bij de meting of het slijpen van de glazen. Ook het afleveren is maatwerk. Uiteraard worden de brillen geleverd in een deugdelijke koker met microvezel brillendoekje en Glasklar brillenspray.

Maar het belangrijkste is dat jouw nieuwe bril goed past, lekker zit en vooral recht op jouw neus staat. Hier nemen we dan ook de tijd voor. En zelfs nadat je jouw bril hebt afgehaald ben je van harte welkom om de bril te laten na/bijstellen of reinigen.

Liever contactlenzen?

Liever contactlenzen dan een bril? Met het Ambacht Optiek Contactlens Zorgplan bieden we mogelijkheden om zorgeloos lenzen te dragen. Wil je af en toe lenzen dragen? Dan zijn daglenzen ideaal.

Wil je liever helemaal overstappen op het dragen van contactlenzen? Dan is het Zorgplan All-In de meest voordelige oplossing.

Daglenzen in het Zorgplan vanaf € 10,00 per 30 stuks

Maandlenzen in het Zorgplan All-In vanaf € 18,99 per maand (inclusief vloeistof en controles)

Wij zijn specialist in kinder- en tienerbrillen

Een bril uit onze huiscollectie koop je al vanaf € 99,- en een merkbril van Ray-Ban of Esprit vanaf € 199,-.
Dat is inclusief ontspiegelde glazen!

Bij twijfels over het zicht van kinderen tot 12 jaar doen wij eerst een screening om vast te stellen of een aanvullend onderzoek wenselijk is.

De eerste screening is vrijblijvend en voor het vervolgonderzoek werken wij samen met een orthoptist die vanuit haar deskundigheid een uitgebreid onderzoek doet.
Bij een orthoptistisch oogonderzoek wordt niet alleen gekeken naar de sterkte maar ook wordt de samenwerking tussen de ogen en de ooggezondheid onderzocht.

Kan mijn kind ook lenzen dragen?

Natuurlijk kan dat! Met de huidige techniek is het mogelijk om kinderen veilig lenzen te laten dragen. Ons zorgplan voorziet in verschillende mogelijkheden om je kind dagelijks of incidenteel contactlenzen te laten dragen. 

Ook nachtlenzen kunnen veilig bij kinderen worden aangemeten. Uiteraard vraagt dit om deskundige begeleiding vandaar dat het maken van een eerste kennismakingsafspraak een belangrijk onderdeel is in het aanpassen van contactlenzen bij kinderen.