Introductie Lamarca Eyewear

Nieuw dit jaar is de collectie van Lamarca Eyewear uit Italië.

Tris Ottica is een Italiaanse producent van brilmonturen die al meer dan 30 jaar ontwerpt en fabriceert voor derde partijen. Enige tijd geleden zijn ze gestart met het ontwerpen en ontwikkelen van een eigen collectie onder de naam Lamarca. Acetaat monturen met een unieke mix tussen vormgeving en kleuren. Het zijn net mozaieken die tot leven komen in een perfect passend montuur.

SPELEN MET KLEUREN
Ons unieke vermogen ligt in het vinden van nieuwe kleurencombinaties die de vorm van het montuur versterken en waarvan de frisheid hun aantrekkingskracht is. We gebruiken Mazzucchelli-acetaatplaten als basis en deze worden met elkaar verbonden om ons persoonlijke palet te creëren waarop een bril vorm krijgt. Dit is onze meest creatieve fase waarin we ons volkomen vrij voelen om moedig te zijn en onszelf te uiten. Dit is wat onze fans uit de eerste hand ervaren met hun ogen en in hun hart.

DESIGN
Wij ontwerpen brillen die de zintuigen van aanraking en zicht opnieuw doen ontwaken. Het is zeer gewild vanwege zijn esthetiek en gewaardeerd vanwege zijn comfort. Het past nauwsluitend zonder onnodige druk omdat het de ergonomie van het gezicht volgt. Onze monturen zijn door iedereen te dragen omdat ze voorzien kunnen worden van alle soorten lenzen. Design roept een emotie bij ons op die gedurende het hele proces groeit en uiteindelijk een liefdesaffaire wordt die ook jij zult ervaren.

TECHNIEK
Ons werk wordt gedreven door de zoektocht naar kwaliteit, in al zijn incarnaties, waarbij enorme aandacht wordt besteed aan de productiefase, die zeer complex is. Dit zorgt ervoor dat we onze technische vaardigheden tot nieuwe grenzen verleggen en moedigt ons ook aan om de technieken van andere ambachtslieden zoals goudsmeden te omarmen. We gebruiken bonding- en thermovormprocessen om de kleur te transformeren en de diamantdressingstechniek om licht naar de verschillende delen van het montuur te brengen.

KWALITEIT
Je voelt dat je echte kwaliteit draagt als elke dag het gevoel heeft van de eerste ontmoeting. Het dragen van een Lamarca-bril zal u verbazen, omdat deze speciaal voor u ontworpen lijkt te zijn. Dit is onze missie, want wij streven ernaar om u te charmeren met een kleur of detail op het frame. We willen dat je het plezier ervaart dat je beschermd bent, vanwege de natuurlijke pasvorm en sterkte van het frame. We maken een studie van de vormen die je altijd kunt dragen omdat ze origineel zijn maar niet overdreven.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn